Home » Uncategorized » Els herois de l’olimp

Els herois de l’olimp

Start here

És Una apassionant Col·lecció Que sort a Tots els aficionats de perce Jakson ia Els Grans lectors.l’unica cosa Que et detindrà a l’hora de llegir-les és la Dificultat de trobarlos

elsheroisdel'olimpThis composta per cinc Grans llibres: l’heroi perdut, el farcit de Neptú, La Marca d’Atenea, la Casa d’Hades i la sang l’Olimp.

L’heroi PERDUT

del'heroi perdutOn un noi desperta sense memòria i descobreix que es fill de Zeus. Junt amb dos amics hauran de defensar la Terra d’un gran perill, Gaia es desperta.

El fill de Neptú

El fill de Neptú_def.indd

Un altre nen desperta sense memòria i resulta que es fill de Poseidó i amb dos nens han de trobar l’àliga de la legió per protegir el campament romà de Gaia.

La marca d’Atenea

LaMarca-dAtena_def.indd els dos campaments grecs i romans s’uneixen per derrotar gaia set nois son els elegits liderats per el fil de Zeus i el fill de Neptu  primer hauran de trobar l’estatua d’Atena

La casa d’Hades:

 La_casa_de_Hades.

 Perçy i Anabeth s’han quedat al tàrtar i hauran d’escapar a la vegada que tanquen les portes. A l’altra banda els altres cinc semideus hauran d’arribar a la casa d’Hades.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: