Home » Uncategorized » Continuació Bitllet d’anada i tornada III

Continuació Bitllet d’anada i tornada III

Start here

La Marta va tornar amb en Ricky i es van donar petons. La Marta amb el pas del temps es va anar tornant més grassoneta, ja tenia els dies comptats, anava baixant de pes. Però de cop i volta, va anar pujant de pes, això l’animà, cert que se sentia grassa, ja li faltaven vint dies per sortir de l’hospital. Els seus pares la van anar a visitar cada dia, ja li quedaven deu quilos, però va com que anava pujant de pes va engreixar-se tant que llavors havia de baixar trenta quilos (ella pesava 80 quilos).

En Ricky al veure que la Marta s’havia engreixat, va tallar amb ella. La Marta va tenir una depressió molt gran, quan el recordava es volia suïcidar. La seva mare es va quedar a l’atur i com el pare estava a casa i no se suportaven, el pare se’n va anar de casa. La Marta amb la depressió es va aprimar deu quilos, pesava 70 quilos.

Van passar cinc anys, la Marta tenia 21 anys, es va quedar com una model i amb el pas del temps es va fer model i la mare va aconseguir feina. Els bessons ja tenien 12 anys i com que eren molt bons estudiants van ser escollits per tenir una beca a un col•legi de superdotats. La Marta es va casar amb un noi, també era súper model. La Clàudia va haver de viatjar a Estats Units per un intercanvi. El pare de la Marta va anar a França, on va conèixer una dona que tenia dotze fills. També es van casar.

La Marta es va assaventar que en Ricky va tenir un accident de trànsit, va anar a l’hospital però era massa tard, així que va caure en depressió un altre cop.
Va passar 30 dies de la mort d’en Ricky, però la Marta no va poder aguantar més i es va suïcidar. Va deixar un nota que deia que volia que l’enterressin al costat d’en Ricky.

FI                                                                                                                                                              Juliana Garcia, 3r B


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: