Home » Uncategorized » Continuació Bitllet d’anada i tornada IV

Continuació Bitllet d’anada i tornada IV

Start here

Quan la Marta va sortir de l’hospital ja recuperada va voler viure una vida normal com totes les noies de la seva edat i per començar va voler viure l’experiència d’anar a la discoteca i passar-ho bé.
El dissabte va anar a la “disco” acompanyada de la seva amiga Clàudia,era una “disco” +18 i elles només tenien setze anys, les van deixar entrar perquè semblaven de divuit. Estaven molt maquillades i arreglades.
La festa va començar a les 22:00 i ja quasi eren las 00:30h quan es va trobar al Ricky. Es van començar a fer petons i a enrotllar-se ,van anar al lavabo i van passar cosetes … El dia següent la Marta no sabia el que havia fet i va voler fer-se la prova d’embaràs a veure si estava embarassada i, sí … No ho volia dir a ningú per por … però al final li va dir al Ricky. En Ricky no s’ho va prendre malament només que li va sorprendre i va quedar una mica espantat per la situació però la va recolzar. Els dos van pensar com dir als pares que serien pares … estaven molt espantats. Van prendre la decisió que el dia següent ho dirien els pares, el pares la veritat sí que s’ho van prendre una mica malament però ho van acceptar.

Zihara Gonzàlez Ceballos. 3r C


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: